Aurora Ghoserora.
Velkommen til Aurora Ghoserora.

Jeg Rory og Anastasia byder jer hjerteligt velkommen, vi håber begge to at siden vil falde i jeres interesse. Vær med til at gøre den god eller bare kreativ.

Race beskrivelser.

Go down

Race beskrivelser.

Indlæg by Rory on Søn maj 01, 2011 8:24 pm

Willie.

En Willie er et virkelig smukt væsen, de er forførende over for alle racer, men den race de mest tiltrækker racer er vampyr, de går nogle gange helt amok over når de for øje på en Willie. Willie kvinder er nogle af de smukkeste kvinder man nogen sinde har set, der findes ikke ret mange mænd som er Willier. Hver eneste Willie har en speciel evne, der er ikke en som har den samme evne. Williernes blod sige at smage forfærdeligt, selv om folk tror det helt modsatte af det der bliver sagt, men folk glemmer det højst sandsynligvis igen, efter de har drukket af Willie blod. Willier er god til at forføre andre med deres skønhed, de bliver næsten aldrig sigtet for noget. Men i gammel dage, anså menneskene dem for at stå i ledtog med selve djævlen. På grund af deres smukke udseende.

Vampyr.

Vampyr er forførende over for andre racer, men de er blod drikker. De lever til evigt tid, selv om der er forskellige ting der kan slå dem ihjel. Sollys, hvide vand fra en kirke, velsignet fra en præst. Men den mest effektive ting man kan bruge mod en vampyr er en trædolk. Vampyr bevæger sig aldrig ud i sollys, de er nattens jæger. De jæger uskyldige væsner. Drikker af deres blod, eller nogle gange forvandler dem selv til en vampyr... Vampyr elsker at have sex med frivillige mennesker piger, de tvinger ikke folk til det, ved mindre de bruger hypnose på dem. Som er i mod at få sex af en fremmede. De fleste vampyr vælger for det meste at have et menneske som deres elsker, det er sjældent at deres forhold til en anden vampyr holder længe. Vampyr lever i evigt tid, men de skal bare huske at drikke blod ind i mellem. VAMPYRERNE PÅ SIDEN ER IKKE DEM FRA TWILIGHT, men hvis man er en vampyr og ønsker at forvandle et menneske til en vampyr, skal mennesket, næsten være tømt for blod, så han eller hun næsten er døden nær. Hvor efter at vampyren så skal give noget af sit blod til vampyren, og dernæst lægge den nye til kommende vampyr ned i et mørkt rum så han eller hun kan komme sig, men man vil være umenneskelig sulten efter blod, når man vågner op fra søvnen, men man vil også være forvirret.

Varulve.

Varulvene er ikke lige som dem fra twilight, selv om man godt kan blive født med varulve gen i sig. Varulve kan både forvandle sig når det passer dem, og når det er fuldmåne. Men når det er fuldmåne tid vil en forvandlet varulv være ude af kontrol. Bidte varulve, holder ikke særligt lang tid, de holder der omkring et helt år inden de dør, eller når at blive slået ihjel. Varulve unger er virkelig stærke som hvalpe, men når de bliver ældre og mere moden i det, vil de automatisk miste den styrke som de havde som hvalp. Men en varulv, vil altid være i stand til at slå en vampyr ihjel, men det vil også komme an på hvor stærk vampyren er.

Engle.

Engle har altid haft et skær omkring sig, som om de på en måde altid var omgivet af stærk lys, som afholdt dem fra at være alene i mørket. Engles vinger er lige så lange som personens arme vil være, men vingerne kan være i forskellige farver, de mest normale farver vil være, hvid sort og grå. Engle lever for altid, selv om de godt kan blive syge og gammel, den mest normale sygedom engle dør af er alderdom, selv om engle ikke helt kalder det for en sygedom. Selv om engle for det meste dør af alderdom kan de også sagtens ramme af andre sygedomme. Som denne ukendte sygedom som også rammer Nephilimer, som gør at deres vinger visner ind i deres rygge igen.

-Skyts engel.

-Døds engen.

-Ærkeengel.

-Almindelig engel.

Dæmon.

Dæmoner ligner helt normale mennesker, men de er ikke som mennesker. Der sind er rovdyr agtige, og de elsker at have sex med hvem som helst de finder, selv om de nu mest vælger de kvindelige køn som kan skabe flere dæmoner. Dæmoner er grove folk, men de er respektabelt væsner, i de overnaturliges verden. Hvis et menneske støder på en dæmon, er det ikke altid tit at mennesket kan forlade stedet igen, hvor dæmonen var.

Elvere.

Ny beskrivelse af elvere vil komme.Alle kender til menneske racen, så den plejer man ikke at beskrive ret meget om.

-Almindeligt menneske.

-Dusørjæger.

Ånd.

Ånde racen er på en måde et art af et spøgelse. Ånder kan være skræmmende til tider, men ellers skal man ikke føle sig alt for trykke ved dem. Man bliver en ånd eller et spøgelse, ved at dø. Man bliver ikke født som en ånd, man kan både være en skygge ånd, som for det meste holder til i skyggerne, ogs de almindelige ånder, som mere er spøgelser. Når de er i skygge ligner de et almindelig menneske, som om de aldrig havde været døde. Men i sollys, ser de en smule gennemsigtige ud.

Nephilim.

Denne race er en nyere opdaget race end som så, den minder dog meget om engle racen men alligevel ikke. Nephilimer er nogle af de mest grusomme væsner man overhoved kunne støde på. Selv om de ikke har nogen specielle evner, så er de stadig den mest grusomme race næst efter vampyr og dæmoner. Men Nephilimer har flotte fantastiske fortryllende vinger, som nærmest vil få en i trance blot ved at kigge på dem, Nephilimer kan leve i lang tid. De for ikke ret mange sygedomme, men dog alligevel kan de få noget som gør at deres vinger visner hen, og forsvinder ind i deres ryg igen. Man vinder ikke lige frem hurtig en Nephilims respekt, der vil gå lang tid. Nephilimer synes godt om alle racer på nær en, mennesker. De ser dem som dyr selv om, de sagtens ville kunne leve sammen i ro og mag. En Nephilim er en blanding af et menneske og en engel. Selv om de i gennem tidernes løb, har de set sig selv som en ren fuldblods engle race, selv om de også altid vil have lidt menneske blod i sig. Man kan kun slå en Nephilim ihjel ved at rygge dens vinger af, det er den nemmeste måde.


Rory
Rory
Admin

Antal indlæg : 71
Erfaring : 5747
Respekt. : 0
Join date : 01/05/11
Irl alder? : 24
Bosted/levested? : Deensweels på den døde rose.

Vis brugerens profil http://aurora-life.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum