Aurora Ghoserora.
Velkommen til Aurora Ghoserora.

Jeg Rory og Anastasia byder jer hjerteligt velkommen, vi håber begge to at siden vil falde i jeres interesse. Vær med til at gøre den god eller bare kreativ.

Emne regler.

Go down

Emne regler.

Indlæg by Rory on Ons maj 11, 2011 12:08 am

Her på, siden skriver vi jo i rpg form, og ikke i nogen form for andre. tre personers datid, lærer man hurtig, men selvfølgelig hvis man aldrig har prøvet det før, så går der noget tid inden man bliver godt til det.

1. Det er urealistisk at have smileyer i emne overskrifter, da de ikke betyder ret meget.

2. Voldtægt, sex og vold, er tilladt i emner.

3. Alle skal højst skrive op til 4 linier i et emne, også selv om ens kreativitet ikke er de så, så må man nøjes med 3 liner.

3. Bid i emner er tilladt, hvis en vampyr, vil forvandle et menneske til en vampyr, er det tilladt. Men vampyren skal have aftalt det med den, person som skal forvandles, det samme gælder varulve bid.

Det MAN skal have med i et emne.

Tid.
Sted.
Vejr.
Omgivelser.
Dato.
Årstid.
Påklædning.

Audrey gik med lange skridt ned mod søen, hun var for træt til at gå hjem igen, så hun kunne vel lige så godt smutte ned et sted, hvor hun måske kunne få lidt søvn. Hun smilede sit skæve smil, da hun satte sig ned ved kanten af søen, hun trak sine sko og strømper af, og lod sine føder glide ned i det kolde vand. "Køligt" mumlede hun, for sig selv. I mens hun kiggede ud over søen, Det var det mest fantastiske sted hun nogen sinde havde været. Ud over de lande hun havde besøgt
Rory
Rory
Admin

Antal indlæg : 71
Erfaring : 5747
Respekt. : 0
Join date : 01/05/11
Irl alder? : 24
Bosted/levested? : Deensweels på den døde rose.

Vis brugerens profil http://aurora-life.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum