Aurora Ghoserora.
Velkommen til Aurora Ghoserora.

Jeg Rory og Anastasia byder jer hjerteligt velkommen, vi håber begge to at siden vil falde i jeres interesse. Vær med til at gøre den god eller bare kreativ.

Sidens regler.

Go down

Sidens regler.

Indlæg by Rory on Tirs maj 10, 2011 7:54 am

Lige så som mange andre, sider af rpg form. Har Aurora Ghoserora life siden også regler, regler som man skal læse. og følge. Hvis disse regler bliver overtrådt, to gange, for man en advarsel, tredje gang og man bliver banned i noget tid, men man vil få en begrundelse på hvorfor man bliver banned.

Flere bruger?

Det er tilladt, at have flere bruger, men man skal bare kunne passe dem. Men hvis man ønsker at en af ens bruger, skal slettets. Skrives det direkte til Rory.

Sprog?

Et ordentligt sprog, er det der helst skal være på siden, specielt over pm, og chat box. Men i hvert fald tal ordentligt over pm, og chat boxs. Der gælder selvfølgelig andre regler, når det vedrører emner. Når i emner, behøver i netop ikke tale pænt til hinanden. Men i skal ikke overdrive, jeres ordforråd i emnerne.

Profil?

Alle skal have en profil, det er i orden at skrive, at der vare noget tid. Inden der kommer en, men der skal ikke gå op til flere måneder inden der kommer en.

Hjælp/Spørgsmål?

Brug for hjælp, eller har et spørgsmål, angående en race eller regel, eller bare generelt omkring siden? Skriv i det forum sted hvor man kan søge om hjælp, eller få svaret på et spørgsmål, Ellers skriv til sidens admin. Som så vil med tiden svare.

Admin?

En admin er ikke en gud, også selv om en admin må lidt flere ting en almindelige bruger må. Men der af må i endelig ikke tro, at administratorerne på siden, bestemmer over alt, hvad i gør og hvad i vil. I styre selv jeres karakter, og det gør sidens admin ikke. Også selv om en admin, godt må prikke til dig, og sige hvis noget ikke er i orden.

Profilbillede?

At have et manga, og anime avatar vil være en del urealistisk, da inden i virkeligheden er en tegnefilms figur er lignende, men jeg vil nu helst mene at et bilede af et ægte menneske vil være på sin plads. Men ellers bestemmer, i selv hvilken en form for avatar i vil bruge.

Ændring af race?

Hvis man allerede har valgt den race man har valgt, da man oprettede sin bruger. Må man ikke ændre den, kun i få tilfælde for man lov til det. Men hvis man er et menneske, så kan man sagtens blive forvandlet til en vampyr, eller varulve, det samme gælder ved Willie racen, da de minder mere og mere om mennesker end engle gør.

Jeg håber vi fik reglerne på plads, med mvh sidens admin team.
Rory
Rory
Admin

Antal indlæg : 71
Erfaring : 5747
Respekt. : 0
Join date : 01/05/11
Irl alder? : 24
Bosted/levested? : Deensweels på den døde rose.

Vis brugerens profil http://aurora-life.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum