Aurora Ghoserora.
Velkommen til Aurora Ghoserora.

Jeg Rory og Anastasia byder jer hjerteligt velkommen, vi håber begge to at siden vil falde i jeres interesse. Vær med til at gøre den god eller bare kreativ.

Normalt eller ej? ~ Izabella(Iza)

Go down

Normalt eller ej? ~ Izabella(Iza)

Indlæg by Thalia on Tirs maj 24, 2011 9:08 pm

Tid :: Ca. ligesom irl.
Sted :: Byen.
Omgivelser :: Folk over det hele, biler, osv. xD
Vejr :: Solskin, blå himmel.
Dato :: D. 24 maj.
Dag :: Tirsdag.
Årstid :: Forår.
Påklædning :: Hvid t-shirt med en grå cardigan udover, lidt lang. Et par grå leggins, samt iført sorte stiletter med sløjfer på. Det blonde hår hænger lyst ned og er fuldkommen glat.

Thalia gik stille og roligt gennem byen. Hun gik bare helt stille og sørgede for, ikke at trampe oveni alt muligt ulækkert, der henad lå på fortovet og vejene. Hun havde armene ned langs siderne. Hun ville gerne have gået med dem begravet i et par lommer, men hun havde ikke rigtig nogen lommer på sig.
Hun vendte blikket ned, mens hun gik. Hvor hun var på vej, det anede hun overhovedet ikke. Hun ville egentlig bare ud og gå en tur, bare sådan for at komme lidt hjemmefra. Desuden, så kunne det jo være, hun mødte nogen hun kendte, og så ville de falde i snak, og så var dagen bare reddet.
Thalia stoppede op foran en tøjbutik. Hun stod stille og kiggede gennem ruden. En af hendes yndlingstøjbutikker. Et lille smil bredte sig over hendes læber, inden hun forsigtigt trådte ind i butikken, velkommen med et lille "ding".
Thalia
Thalia

Antal indlæg : 112
Erfaring : 5760
Respekt. : 0
Join date : 13/05/11
Irl alder? : 23
Bosted/levested? : Deensweels

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum