Aurora Ghoserora.
Velkommen til Aurora Ghoserora.

Jeg Rory og Anastasia byder jer hjerteligt velkommen, vi håber begge to at siden vil falde i jeres interesse. Vær med til at gøre den god eller bare kreativ.

Fangeflugten... (Frit emne join med)

Go down

Fangeflugten... (Frit emne join med)

Indlæg by Mina on Man maj 16, 2011 7:34 pmPolitimændene stod og kiggede chokeret på den ny anholdte. To kraftige politibetjente holdte fange i hver arm, hvor hænderne endte i håndjern. Der var noget skrækkelig ved at se denne kvinde. Hendes lange hvide hår hang ned over hende hovede, men den var plettet af blod. Kvinden havde kun et korset på og leggings på. Men på stor del af hendes krop var den plettet af blod. Hun havde hovedet nede, men så tog Mina sit hovede op og så alle de betjente, som var stoppet op i deres arbejde og så hende blive ført igennem politistationen ud til cellerne. Hun brød ud i en ondlatter og så på dem alle med sine neongrønne øjne. Hun rakte ud efter dem alle phykisk, de mærkede lige pludselig en nagende fornemmelse som gik igennem marv og ben bogstaveligt talt. Så talte hun med en rolig men skræmmende stemme.
"I tror i kan holde mig fanget, jeg er kun fanget fordi jeg lod jer det, jeg ville råde jeg til at slippe mig fri nu."
Flere af dem begyndte at grine, men blikket i hendes øjne og følelsen gjorde at var stadigvæk nervøse. En af politibetjente tog fat i hende og begyndte at føre hende videre. Hun kiggede op på ham, og sagde hviskende.
"Lad mig gå fri og du vil blive skånet." Han så på hende og grinte bare, og førte hende ind i en af cellerne. Hun stod bare og smilte ondt. Da politmanden gik, var der nogen i de andre celler som kiggede interesant på hendes. Så tog hun hovedet bagud og brugte sine kræfter. De andre i de andre celler skreg og krøb langt væk, for det der stod nu inde i den celle var ikke menneskelig. Dens hovede var formet en et drageskelet. Dens kranium var hvidt og dens horn sorte. Den havde enorme store farlige kløer, og hele dens krop var dækket ind i hvid knogleværk, mens sorte ribben som sad ude på den og som gik hele vejen ned af dens krop. Man kunne se de neongrønne øjne bag masken og så brølede den og nede under gitteret veg cementen sig for hende. Hendes hale slyngede veltilfreds fra side til side. Mina sprang lyn hurtigt ud og løb ind der hvor alle betjentene sad og snakkede, og lavede papir arbejde. Mina kunne ha dræbt dem som ingenting uden at forvandle sig til denne form, men hun nød det sjove i at jage dem. Hun sprang frem og lagde de massive kæber rundt om en politibetjents krop, og blodet sprang omkring. Flere af dem skød på hende, men intet skete. Kuglerne pillede af på hendes knogler. Flere af dem flugtede, men hun brugte sin magt og holdte dem inde så de ikke stak af. Hun dræbte alle i en vild blodrus, og alle var døde ca efter 5 min. Der lå ca rester overalt fra 15 politibetjente.
avatar
Mina

Antal indlæg : 187
Erfaring : 5779
Respekt. : 0
Join date : 12/05/11
Irl alder? : 24
Bosted/levested? : Ummm et sted.

Vis brugerens profil https://www.youtube.com/user/BlackAngelOfNemesis4?feature=mhum

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum